Monday, September 28, 2009

Lama Bersawang

Dah lama tak update blog ni.. semenjak dah ada 'dua beg tangan' hehehe (Darwisy & Dhia). Hari nie saya mula kembali bekerja setelah 3 bulan bercuti. Agak slow juga nak panaskan enjin.. Sekembali ke pejabat banyak kerja yang perlu di selesaikan.. penuh pigeon hole dgn surat-surat..

Pagi lagi dah hantar mereka berdua ke rumah kakak. Mesti kakak kelam kabut hari nie maklumla first time kena jaga mereka berdua. Selama saya bercuti, dhia dijaga sepenuhnya oleh saya manakala Darwisy lebih manja duduk dengan kakak dan suami(maklumlah sebulan saya tinggalkan beliau sewaktu di tahan di hospital). Tambahan setelah ada adik, darwisy kelihatan lebih manja dan kadang kala cemburu dengan adiknya.. Dia tetap sayang adiknya dan setiap pagi akan cium pipi adiknya.. tapi ikut gaya sayang dialah..kadang-kala lembut.. kadang kala kuat semacam.. Tapi pagi tadi kami bedua siap pesan kat abang supaya jaga adik baik-baik..

2 comments:

lots_of_hatred said...

puan dah masuk balik dlm ofis Ketua Program tu ek? leh la sy pegi beraya kat ofis puan.hehe..yahuu..leh dpt duit raya. :D
aniway selamat hari raya puan.. mintak maaf slh silap selama belajar dgn puan

aiShaH said...

ye saya dah masuk office..